Mini recenzii! #2

 

uv1

Victoria Grey are parte o mare schimbare în viața ei. Un mort îi va schimba total viața, drăguț nu-i așa?  Este introdusă în lumea supranaturalului datorită unei monezi. Și așa începe aventura. Această monedă este foarte importantă, toată lumea o vrea.

Este o lume fascinantă.

Viața ei este în pericol, dar îi are alături pe Arrio și Ian, dar și un simplu om îi ajută, Liam. Deși totul este ciudat Victoria acceptă ușor tot ce aude și vede. Mi-a plăcut foarte mult ce a scris autoarea despre ființele și lumile supranaturale și tot ce ține de mituri, zeități.  Apar tot felul de creaturi.  Aflăm despre trecuturile anumitor personaje.

Nu lipsește triunghiul amoros, chiar îmi place acest triunghi amoros.   Între timp, Victoria deține o cafenea superbă, vreau și eu acolo. Dar nu o să aibă timp să treacă pe acolo, e ocupată cu lumea supranaturalului. E o lume fascinantă, deși e periculoasă. Moneda aia are un trecut fascinant.  Nu vreau să dau prea multe spoilere, este un fantasy pe care nu trebuie să îl ratați.

Mi-a plăcut la nebunie, o recomand tuturor. Deja aștept să citesc următoarele volume din serie.   Acum este la editura Librex. Ați citit această carte? Cum vi s-a părut?

Reclame

2 gânduri despre „Mini recenzii! #2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s