Mini recenzii! #1

Vă voi prezenta o recenzie făcută de o bună prietenă, care scrie și pe blogul TheSagittariusBooks . ( Annes Maria )

 

covenant_series_j_armentrout

Această serie pot spune că mi-a captivat atenţia imediat ce am văzut că are mitologia greacă în ea. Pe parcurs ce am citit seria m-a intrigat mai mult, mi-a oferit elemente noi, acţiune cât cuprinde plus multe alte detalii pe care vă voi lăsa să le descoperiţi dacă veţi citi vreodată această serie.

M-a captivat întru totul. Da, are zei greci, ceea ce găsim mai peste tot, dar nu înfăţişaţi ca aici. În această serie, ei nu au mai coborât pe Pământ să se dea drept muritori şi să reproducă semizei.

Timp de trei ani Alexandria, Alex, a trăit printre muritori pretinzând că este una dintre ei încercând să uite de datoria pe care faţă de semenii săi, să fie antrenată ca un semizeu. Un accident neprevăzut în Miami o face să se întoarcă înapoi la locul de baştină, locul unde a jurat că nu se va mai întoarce.

Este atacată de daimoni, iar mama ei este prinsă de unul dintre ei, dar nu apucă să o salveze, fiecare pas aducând-o spre siguranţă dar şi moarte.

Acolo începe să fie antrenată de Aiden St. Delphi, cel de care e îndrăgostită. Din păcate nu îi vom vedea împreună abia în cartea a treia. Aiden este curajos şi deştept, urmează regulile, luptă foarte bine. După moartea părinţilor săi a cedat scaunul său în consiliu şi a devenit Santinelă, protejându-i pe cei din Covenant. Fratele său, Deacon, spune că a crescut prea repede şi încrezut, rigid.

Mai apare un personaj esenţial în seria aceasta, Seth Diodoros. Sesth este arogant, amuzant şi foarte distractiv, dar de asemenea este enervant şi cu gura mare. La început acesta vehement în legătură cu Alex, l-a luat de pe teren, dar o rezolvă şi devin prieteni. Mai încolo în serii, după ce află că Alex este cel de-al doilea Apollyo devine posesiv asupra ei deoarece toată lumea crede că ei sunt meniţi să fie împreună.  Ce nu ştia Alex, este faptul că pentru a deveni un ucigător de zei, va trebui să o secătuiască de puteri ajungând să o ucidă.

Seria se învârte în jurul mitologiei greci, dar autoarea mai adaugă unele chestii noi, care te intrigă. Acţiunea, războiul, m-au intrigat. Nu prea mai ţin minte unele lucruri, dar ceea ce vă pot spune este că se mrită a fi citită seria. Oferiţi-i o şansă.

Cine a citit această serie să îmi spună cum i s-a părut.”

 

Reclame

2 gânduri despre „Mini recenzii! #1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s