Neamul corbilor – copiii întunericului

Roxana află singură ceea ce este ea de fapt, ce puteri zac în ea, pe când Nicol află de la bunica ei, care îi zice mai multe.Există 5 neamuri de vrăjitori cel mai periculos fiind Neamul Corbilor. După părerea mea: Roxana şi Nicol au devenit prietene de când cu întâmplarea ciudată de la locul de muncă al Roxanei. De atunci se ascund de cei ca ele. Sunt diferite pentru că sunt vrăjitoare, fiecare cu puterea ei specifică.

Au trecut 7 ani de atunci. Locuiesc împreună şi mai e un nou membru a acestei „familii”: Ovidiu, fiul lui Nicol. Totul se schimba când Nicol este atacată de doi membri al Neamului Lupilor. Totul se complică… acțiune multă la orizont. Ar trebui să plece şi să se ascundă din nou. Numai că un membru al Neamului Corbilor îşi face apariţia şi îi face o ofertă de nerefuzat.

Numai că această învoială cade. Între timp Roxana e cu Lupii. Planurile se schimbă, iar Nicol atrage furia Corbilor. Ovidiu este răpit şi încep răsturnările de acţiune. Roxana află mai multe despre aceste 5 neamuri. Unele secrete sunt dezvăluite, totul o ia razna. Nimic nu va mai fi la fel. Vor exista şi victime. Totul se destramă, chiar şi prieteniile.

Nicol va avea de luat nişte decizii, la fel şi Roxana. Trecutul este dezvăluit, nimic nu e ceea ce pare. Au fost şi personaje pe care le-am urât, unele păreau drăgute dar nu erau. Încă o dată nimic nu e ceea pare. Nu vreau să dezvălui prea multe, este o carte intensă, ce merită citită.Mi-a plăcut la nebunie! Deja aştept continuarea. Voi aţi citit cartea? Cum vi s-a părut?

Reclame

4 gânduri despre „Neamul corbilor – copiii întunericului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s